09:00 - 19:00

Pzt - Cmt

   
   

(0 543) 229 91 28

      

info@acerilaclama.com

   

TAHTA KURUSU İLAÇLAMA

Tahta Kurusu İlaçlama

NEDEN İLAÇLAMA ŞİRKETİ ÇAĞIRMALI?

Haşerelerle mücadele profesyonelce yapılmalıdır.

Yapılması Gereken:

  • İlaçlanacak parazit veya canlı belirlenir,
  • Parazit veya Canlı'ya etkili olacak ilaç temin edilir,
  • Hangi yöntemin seçileceği belirlenir ve uygulamaya geçilir.

Şu üç madde ile kesin çözüm üretilir;

1-) Doğru ilaç

2-) Doğru uygulama

3-)Uygulamada süreklilik

haşere mücadelesinin temel koşullarındandır.

Biz doğru ilaç ve doğru uygulama işini uzman personellerimizle çok iyi yaptığımıza inanıyoruz. Uygun fiyat ve eksiksiz hizmet.

Sanıldığı üzere ilaçlama şirketleri yüksek meblağ içeren ilaçlama ücreti talep etmezler.

Telefon edin Whatsapp'tan mesaj bırakın. Size dönüş yapıp Sizi GEREKSİZ yere başınızı ağrıtan, Vaktinizi Boşa harcayıp, Gereksiz yere Para harcamanıza engel olan işlerden kurtaralım.

Telefon ile Whatsapp ve SMS ile çağırın Gelelim, Çözelim RAHAT EDİN

İlaçlama için Bize Ulaşabilirsiniz.

* İş Telefonu : 0 (262) 331 10 12

* GSM : 0 (543) 229 91 28

* GSM 2 : 0 (541) 471  41 05

* Whatsapp : 0 (543) 229 91 28

* Mail : info@acerilaclama.com

* Mail 2 : acerilaclama@gmail.com

DAVRANIŞLARI, BESLENMESİ VE ALIŞKANLIKLARI

Tahtakuruları sadece kanla beslenir. Soğuk hava koşullarında, bir seneye kadar beslenmeden yaşayabildikleri bilinmektedir. Geceleri, evdeki insanlar uyudukları sırada, daha faal olurlar. Döşek araları, çarşaflar, mobilya, süpürgeliklerin arkası, priz boşlukları ve resim çerçeveleri dâhil olmak üzere yarıklarda ve çatlaklarda bulunurlar. Genellikle, ziyaretçilerin bavullarında ya da cüzdan, çanta gibi şahsi eşyalarında odadan odaya geçebildikleri otel odalarında tahta kurularına sıkça rastlanır.

Tahtakuruları  4 ya da 5 mm boyunda (yaklaşık elma çekirdeği ebadında), düz, kırmızımsı kahverengi renkli ve oval şekilli haşerelerdir. Kan emdikten sonra renkleri daha kırmızı olur ve daha şişkin görüntüleri olur.

ÜREME: Dişi tahtakuruları, günde bir ile beş yumurta arasında olmak üzere tüm hayatları boyunca toplam 200 ila 500 yumurta yumurtlayabilirler. Normal oda sıcaklığında ve yeterince besin kaynağıyla, 300 günden fazla bir süre yaşayabilirler.

TAHTAKURUSU İSTİLASININ BELİRTİLERİ 

Tahtakurularının varlıklarına dair birçok belirti olabilir. Birincisi, tahtakurularının görülmesidir. Yetişkin tahtakurularının şekli ve ebadı, elma çekirdeğiyle aynıdır. İkinci belirti, kabuk derileridir. Yavru tahtakuruları büyüdükçe kabuklarını dökerler ve etrafta bu kabukların bulunması tahtakurularının varlığının bir işaretidir. Tahtakuruları, beslendikten sonra saklanmak için yuvalarına geri dönerler.

Sığındıkları yuvalarında, gözenekli yüzeylerde siyahtan kahverengiye çalan, gözenekli olmayan yüzeylerde ise kahverengiden siyaha çalan dışkılarını bırakırlar. Deri üzerinde görülen ısırıklar da tahtakurularının varlığının bir işareti olabilir ama deri üzerinde kırmızı şeritler başka nedenlerden de kaynaklanabileceği için diğer başka belirtilere göre hareket etmek gerekir.

Diğer Bilgiler

Tahtakuruları, Cimicidae familyasına ait küçük, geceleri ortaya çıkan kanatsız böceklerdir. İnsan kanıyla ve diğer sıcakkanlı hayvanlardan beslenirler. Şekilleri ovaldir ve yetişkin olduklarında boyları 4 ile 5 mm. arasındadır. Renkleri kahverengimsi kızılla koyu kırmızı arasındadır. Yetişkin tahtakurularının kanatları yoktur ve bu böcekler yassı bir görünüme sahiptir. Tahtakuruları, kendilerine büyük bir avantaj yaratan, sırttan karına doğru yassı ve ince bir şekle sahiptirler.

Genellikle süpürgelik arkası, yer çatlakları ve halı altları ya da gevşemiş duvar kağıdı arkası gibi fark edilmelerinin zor olacağı, alışılmadık yerlerde saklanırlar. Sadece fark edilmeleri zor olmayıp aynı zamanda birbirlerine yakın olarak dururlar ve kendilerine özgü, tuhaf, tatlı ama hoş olmayan bir kokuları vardır. Döşeklerde ve çevredeki mobilyalarda bulunacak dışkı izleri tahtakurusu istilasının belirtisidir.

Tahtakurusu ısırıkları, deri üzerinde kırmızı kaşıntılı izler bırakabilir ve hatta aşırı kaşınma gibi alerjik reaksiyonlara yol açabilir, ancak ısırılan herkeste bu tür reaksiyonlar görülmez. Tahtakuruları, ilk çağlardan beri dünyanın her tarafında bulunmaktadır.

Değişik çeşitleri bulunuyor olmasına rağmen en çok rastlanan cinsi olan bildiğimiz tahtakurusu (Cimexlectularius), özellikle insanların bulunduğu ortamlara kolaylıkla uyum sağlar. Diğer türler ise kuşları ve yarasaları tercih etse de mecbur kaldıklarında insanlardan beslenirler. Kuş yuvalarında yaşayabildikleri için kuş yuvalarının bulunduğu evlerde ve özellikle çatılarda sıkça görülürler. Tahtakuruları, seyahat yapan insanlar tarafından bavullar, giysiler, yataklar ve mobilyalar aracılığıyla taşındıkları için dünya genelinde oldukça yaygındırlar. Alışılmadık yerlerde yaşasalar bile genellikle yatak yakınındaki küçük çatlaklarda ya da yorganlarda ve yatak örtülerinde bulunurlar.

Tahtakurularından Nasıl Kurtulunur? AÇER İLAÇLAMA

AÇER İLAÇLAMA OLARAK TAHTA KURUSU İLAÇLAMASINDA KESİN VE GARANTİLİ ÇÖZÜM SAĞLIYORUZ. AÇER İLAÇLAMA İLE ÇALIŞAN HERKES MEMNUN KALACAKTIR.

Tahta Kurusu için İlaçlanabilecek Bazı Yerler:

Acenta, ana okulu, apart, apartman, aperatifçi, avm, baklavacı, balık lokantası, bina, börekçi, cafe, catering, depo, dershane, döner salonu, dükkan, dükkan, düğün salonu, ecza deposu, eczane, ekmek fırını, erkek yurdu, ev, fabrika, fast food, fırın, gözlükçü, gıda imalatı, halı saha, hamam, hastahane, hastane, havuz, hotel, ingilizce kursu, işyeri, işyeri, kafe, kafeterya, kaplıca, kebap salonu, klinik, konaklama tesisi, kozmetik, kreş, kulüp, kız yurdu, laboratuar, lojman, lokanta, mağaza, motel, muayenehane, okul, otel, pansiyon, pastahane, pastane, pide salonu, plaza, plaza, poliklinik, restaurant, restoran, sağlık merkezi, sağlık ocağı, simit fırını, site, spor salonu, su deposu, tatlıcı, tıp merkezi, unlu mamul uretim veteriner, yabancı dil kursu, yemek fabrikası, yurt, zahireci, çiğ köfteci, özel hastane, özel kurs, özel lise, özel okul, şarkuteri, şirket.